Aktuality a novinky O nás Kontakt

Proudové kleště pro osciloskopy pro měření s vysokým rozlišením a přesností

Proudové kleště pro osciloskopy jsou speciálním typem proudových kleští, které umožňují měřit proudové průběhy v obvodech s vysokým rozlišením, a přesností do vysokých frekvencí.

Proudové kleště pro osciloskopy se připojují k osciloskopu pomocí koaxiálního kabelu a poskytují napěťový signál, který je úměrný proudu v obvodu. Tento signál lze pak zobrazit na displeji osciloskopu a analyzovat jeho tvar, frekvenci, amplitudu a další parametry.

Na našem webu nabízíme široký výběr proudových kleští pro osciloskopy od renomovaných výrobců jako jsou Teledyne Lecroy,  Fluke a Kyoritsu. Tyto proudové kleště pro osciloskopy se liší podle rozsahu měřených proudů, frekvenčního pásma, přesnosti, rozlišení a kompatibility s různými typy osciloskopů. Naleznete zde jak proudové kleště pro osciloskopy pro běžné aplikace v průmyslu a elektrotechnice, tak i speciální proudové kleště pro osciloskopy pro měření harmonických složek, a stejnosměrných proudů.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé proudové kleště pro osciloskopy za výhodnou cenu, jste na správném místě. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si proudové kleště pro osciloskopy, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.

 

Filtr dle výrobce