Aktuality a novinky O nás Kontakt

Napěťové měřicí kabely a sondy pro různá napětí, proudové zatížení a maximálního stupně bezpečnosti

Napěťové měřicí kabely a sondy jsou nezbytným doplňkem pro každého, kdo se zabývá měřením napětí v elektrických obvodech.

Napěťové měřicí kabely a sondy umožňují připojit váš multimetr nebo osciloskop k jakémukoli zdroji napětí, ať už se jedná o střídavé nebo stejnosměrné napětí, nízké nebo vysoké napětí, signály s různými tvary a frekvencemi.

Napěťové měřicí kabely a sondy jsou navrženy tak, aby zajistily co nejpřesnější a nejbezpečnější měření napětí.

Na našem webu nabízíme široký výběr napěťových měřicích kabelů a sond od předních výrobců jako jsou Fluke, Kyoritsu, Chauvin Arnoux, Pomona a další. Tyto napěťové měřicí kabely a sondy se liší podle rozsahu měřených napětí, proudového zatížení i typu konektorů a připojovacích svorek. Naleznete zde jak napěťové měřicí kabely a sondy pro běžné aplikace v průmyslu a elektrotechnice, tak i speciální napěťové měřicí kabely a sondy pro měření diferenciálních signálů, vysokofrekvenčních signálů nebo signálů s vysokou impedancí.

Důležitým aspektem při výběru napěťových měřicích kabelů a sond je bezpečnost. Napěťové měřicí kabely a sondy musí splňovat určité normy a požadavky na bezpečnost, které jsou označeny jako kategorie bezpečnosti (CAT). Kategorie bezpečnosti určují maximální napětí a proud, které lze bezpečně změřit v daném prostředí. Kategorie bezpečnosti se dělí na CAT I (nižší úroveň), CAT II (domácí úroveň), CAT III (průmyslová úroveň) a CAT IV (venkovní úroveň). Při výběru napěťových měřicích kabelů a sond je třeba zvolit ty, které odpovídají kategorii bezpečnosti vašeho prostředí.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé napěťové měřicí kabely a sondy za výhodnou cenu, jste na správném místě. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si napěťové měřicí kabely a sondy, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.