Aktuality a novinky O nás Kontakt

Proudové klešťové adaptéry a převodníky jsou praktickým nástrojem pro měření elektrických proudů v obvodech bez nutnosti přerušit obvod nebo odpojit vodiče.

Proudové kleště fungují na principu transformátoru nebo využívají Hallova jevu, kdy kleště obepínají vodič a měří magnetické pole, které je úměrné proudu v obvodu. Toto magnetické pole lze pak převést na elektrický signál, který lze přivést na vstup různých měřicích měřicích přístrojů.

Na našem webu nabízíme široký výběr proudových kleští od předních výrobců jako jsou Fluke, Kyoritsu, Chauvin Arnoux a Amprobe. Tyto proudové kleště se liší rozsahem měřených proudů, frekvenčního pásma, přesnosti, rozlišení a dalších funkcí. Naleznete zde jak proudové kleště pro běžné aplikace v průmyslu a elektrotechnice, tak i speciální proudové kleště pro měření harmonických složek, zemních proudů nebo střídavých a stejnosměrných proudů.

Pokud hledáte kvalitní a spolehlivé proudové kleště za výhodnou cenu od dodavatele s vysokou technickou podporou, jste na správném místě. Prohlédněte si naši nabídku a vyberte si proudové kleště, které nejlépe vyhovují vašim potřebám.